Lessen & lesrooster

Yoga is leuk en door iedereen te doen en te voelen. Naast de fysieke voordelen van het beoefenen van yoga, zoals het krijgen van een betere conditie, sterker en leniger worden is met name de innerlijke rust die ik door yoga ervaar het gene wat ik graag wil delen in mijn lessen. Door mijn pragmatische yoga benadering zijn mijn lessen voor iedereen toegankelijk. 

Het volgen van een yogales doe je voor jezelf. Je hoeft niet onzeker te zijn over stijfheid in je lichaam of dat je net begint met yoga. De groep is gemengd en je kunt er vanuit gaan dat iedereen ‘stijf’ is. Iedereen doet wat hij of zij kan. Wanneer iemand een houding aanneemt die jij (nog) niet helemaal beheerst, zie dit dan als een moment van inspiratie. 

Soft Flow Yoga

Soft Flow Yoga is een combinatie van meditatieve oefeningen, bindweefsel (fascia) aansprekende houdingen en een actieve serie van verschillende elkaar opvolgende houdingen waarbij juist meer de spieren worden aangesproken. Een heerlijke combi om lichaam en geest in balans te brengen.

Soft Flow Yoga lessen zijn prima te volgen door een beginnende beoefenaar terwijl ook een ervaren yogi deze lessen als zeer prettig zal ervaren. 

Lesrooster     

Maandagavond               

19:00 tot 20:00 – Soft Flow Yoga – Raerd*

20:30 tot 21:30 – Soft Flow Yoga – Wirdum

Donderdagavond

20:00 tot 21:00 – Soft Flow Yoga – Mantgum

Vrijdagochtend

9:00 tot 10:00 – Soft Flow Yoga – Easterwierrum

*: onder de vlag van gymnastiekvereniging O.S.O. ( Oefening Sterkt Ons)

Locaties 

Easterwierrum: M.F.C. De Tysker, Skuorrehôfwei 2A, 9021 CE Easterwierrum. 

Mantgum: het speellokaal van basisschool De Gielguorde, Master Jansenstrjitte 10, 9022 AN Mantgum

Raerd: sportaccommodatie aan de Buorren 56, 9012DJ Raerd

Wirdum: speellokaal van de BSO Wirdum De Pitstop, Theodorus Beekhuisstrjitte 2, 9088AS Wirdum

Inschrijfformulier