Over mij

Rutger Feitsma

Hallo, ik ben Rutger. Mijn eerste yoga-ervaring deed ik op tijdens een mindfulness cursus. Sindsdien maakt yoga een belangrijk onderdeel uit van mijn leven. In het voorjaar van 2018 heb ik de Vinyasa Teacher Training (200 uur) bij De Nieuwe Yoga School van Johan Noorloos succesvol afgerond. In mei 2020 heb ik de 50 uur Yin Yoga Teacher Training bij Arhanta Yoga Academy volbracht. Daarnaast volg ik regelmatig met veel plezier (online) (inter-)nationale workshops.

Na het volbrengen van mijn vinyasa-opleiding heb ik  het geluk dat ik direct op een aantal locaties als inval docent ‘vlieguren’ mocht maken. Daarmee was het voor mij helemaal duidelijk, lesgeven als yogadocent is wat ik wil. In het najaar van 2018 ben ik begonnen als YogaRutger met het aanbieden van yogalessen in Easterwierrum en vanaf februari 2019 ook in Mantgum. 

In de zomer van 2019 zijn Wellness & Beauty de Woudfennen te Joure en YogaRutger gaan samenwerken. Wekelijks is er een Soft Flow Yoga les te volgen op zondagochtend. Buiten het lesrooster om is het mogelijk om op afspraak een les in te plannen, wanneer je bv. met een aantal mensen een ‘saunadagje’ doet. Voor de zondag les kan een leskaart worden gebruikt maar ook het volgen van een losse les is een optie. Neem voor informatie contact op via info@yogarutger.nl.

Onder de vlag van gymnastiekvereniging O.S.O. in Raerd ontvang ik per september 2022 iedere maandagavond een enthousiaste groep voor een uur Soft Flow Yoga. Voor informatie e/o opgave voor deze les kan het emailadres van de gymnastiekvereniging gebruikt worden. oso@hotmail.nl (let op: NL)