Over mij

Rutger Feitsma

Hallo, ik ben Rutger. Mijn eerste yoga-ervaring deed ik op tijdens een mindfulness cursus. Sindsdien maakt yoga een belangrijk onderdeel uit van mijn leven. In het voorjaar van 2018 heb ik de Vinyasa Teacher Training (200 uur) bij De Nieuwe Yoga School van Johan Noorloos succesvol afgerond. In mei 2020 heb ik de 50 uur Yin Yoga Teacher Training bij Arhanta Yoga Academy volbracht.

Ik had het geluk dat ik direct na het volbrengen van mijn opleiding op een paar locaties als inval docent ‘vlieguren’ mocht maken. Daarmee was het voor mij helemaal duidelijk, lesgeven als yogadocent is wat ik wil. In het najaar van 2018 ben ik begonnen met het aanbieden van yogalessen in Easterwierrum en vanaf februari 2019 ook in Mantgum. 

In de zomer van 2019 zijn Wellness & Beauty de Woudfennen te Joure en YogaRutger gaan samenwerken. Wekelijks zijn er 2 Soft Flow Yoga lessen te volgen. Hiervoor kan een leskaart worden gebruikt maar ook het volgen van een losse les is een optie. Neem hiervoor contact op via info@yogarutger.nl

Franeker heeft aan de Zilverstraat en prachtig oud historisch pand staan, De Mouterij. Plaatselijk ook bekend als het Bolwerk-kerkje. Voortvloeiend vanuit JajaYoga (al jaren een begrip in Franeker en omstreken) zijn JajaYoga & Friends hier vanaf september 2020 een breed aanbod van yogalessen gaan verzorgen, en 1 van die Friends ben ik. Iedere dinsdag geef ik Power Yoga en Soft Flow Yoga. Voor het overige aanbod in De Mouterij verwijs ik naar mijn collega’s: Daniëlle (www.jajayoga.nl), Rebecca (www.beccayoga.nl), Diana (www.feelzzyoga.nl) en Tineke (www.myyogafavourites.nl)

Mannenyoga mag ik sinds het najaar van 2021 iedere woensdagavond geven bij Sportcentrum Akkermans in Wommels. Hier kan je je voor opgeven via www.sport-akkermans-wommels.nl/contact/