Over mij

Rutger Feitsma

Hallo, ik ben Rutger. Mijn eerste yoga-ervaring deed ik op tijdens een mindfulness cursus. Sindsdien maakt yoga een belangrijk onderdeel uit van mijn leven. In het voorjaar van 2018 heb ik de Vinyasa Teacher Training (200 uur) bij De Nieuwe Yoga School van Johan Noorloos succesvol afgerond. In mei 2020 heb ik de 50 uur Yin Yoga Teacher Training bij Arhanta Yoga Academy volbracht. Daarnaast volg ik regelmatig (online) (inter-) nationale workshops. 

Ik had het geluk dat ik direct na het volbrengen van mijn Vinyasa – opleiding op een paar locaties als inval docent ‘vlieguren’ mocht maken. Daarmee was het voor mij helemaal duidelijk, lesgeven als yogadocent is wat ik wil. 

Vanaf het najaar van 2018 bied ik yogalessen aan in Easterwierrum. Ondertussen is dat uitgebreid naar Mantgum, Raerd en Wirdum. Kijk bij lessen & lesrooster voor het exacte lesaanbod. 

In september 2022 mocht ik mijn lesaanbod uitbreiden en sindsdien geef ik met veel plezier iedere maandag avond onder de vlag van gymnastiekvereniging O.S.O. (Oefening Sterkt Ons) in Raerd les aan een mooie enthousiaste groep in Raerd. Via oso@hotmail.nl (let op NL) is het mogelijk om hier bij aan te sluiten. Na deze les ga per februari 2024 door naar Wirdum waar wederom een fijne groep yogi’s op mij wacht. Bij iedere les hou ik rekening met de aanwezigen. Dus of je nu een ervaren yogi bent of juist geïnteresseerd bent in het volgen van je eerste yoga les, je bent van harte welkom.