Over mij

Hallo, ik ben Rutger. Mijn eerste yoga-ervaring deed ik op tijdens een mindfulness cursus. Sindsdien maakt yoga een belangrijk onderdeel uit van mijn leven. In het voorjaar van 2018 heb ik de Vinyasa Teacher Training (200 uur) bij De Nieuwe Yoga School van Johan Noorloos succesvol afgerond. In mei 2020 heb ik de 50 uur Yin Yoga Teacher Training bij Arhanta Yoga Academy volbracht.

Ik had het geluk dat ik direct na het volbrengen van mijn Vinyasa – opleiding op een paar locaties als inval docent ‘vlieguren’ mocht maken. Daarmee was het voor mij helemaal duidelijk, lesgeven als yogadocent is wat ik wil.

Vanaf het najaar van 2018 bied ik yogalessen aan in Easterwierrum. Ondertussen is dat uitgebreid naar Mantgum, Joure en Franeker. 

In de zomer van 2019 zijn Wellness & Beauty de Woudfennen te Joure en YogaRutger een samenwerking aangegaan. Wekelijks zijn er 2 Soft Flow Yoga lessen te volgen bij Wellness & Beauty de Woudfennen. Hiervoor kan gebruik worden gemaakt van een leskaart maar ook het volgen van een losse les is een optie. Na de yoga les kan er gebruik worden gemaakt van de Wellness faciliteiten voor een actietarief. Neem contact op via info@yogarutger.nl om je plekje te reserveren.

Nieuw in mijn lesrooster is de Mannen Yoga les bij Sportcentrum Akkermans in Wommels.